El Club Náutico Ibiza acoge este viernes 23 de febrero a las 19:30, la conferencia «Un paseo histórico por la Música en Ibiza», a cargo del periodista y músico Pere Prieto Planells, coautor del libro ‘La Música en Ibiza: de los rituales púnicos al siglo XVIII’, junto con el investigador Joan Antoni Torres Planells.
En esta conferencia, que incluye la audición de piezas musicales, vídeos y numerosas anécdotas y datos históricos, se pretenden divulgar de forma amena y para todos los públicos las costumbres musicales y las piezas escuchadas en diferentes épocas en nuestra isla. A pesar de que la charla se basa en el libro publicado el 2023, el autor ha intentado hacer una versión «para todos los públicos» de estos contenidos, con la intención de llegar a «todo el mundo que tenga curiosidad, pero que quizás le da un poco de respeto leer un libro de historia de la música».
De este modo, su objetivo es continuar divulgando este libro y preparar la llegada del segundo volumen, centrado en la música de entretenimiento del siglo XIX en Ibiza, y que, según avanza, «será muy divertido, porque hay muchas anécdotas e historias muy curiosas», de las cuales hará una cata en la conferencia de viernes.
El libro ‘La Música en Ibiza: de los rituales púnicos en el siglo XVIII’ es el primer tomo de un ambicioso proyecto investigador que pretende recopilar todas las noticias sobre música en nuestra isla, poniéndolas en contexto y con un tratamiento riguroso, con la intención de convertirse en una obra de referencia sobre esta materia. El primer volumen y el segundo, que saldrá a la luz próximamente, están editados por Balàfia Postals.
—
El periodista Pere Prieto ofereix un passeig històric per la Música d’Eivissa al Club Náutico Ibiza
El Club Náutico Ibiza acull aquest divendres23 de febrer a les 19:30, la conferència «Un passeig històric per la Música a Eivissa», a càrrec del periodista i músic Pere Prieto Planells, coautor del llibre ‘La Música a Eivissa: dels rituals púnics al segle XVIII’, junt amb l’investigador Joan Antoni Torres Planells.
En aquesta conferència, que inclou l’audició de peces musicals, vídeos i nombroses anècdotes i dades històriques, es pretén divulgar de forma amena i per a tots els públics els costums musicals i les peces escoltades en diferents èpoques a la nostra illa. Tot i que la xerrada es basa en el llibre publicat el 2023, l’autor ha intentat fer una versió «per a tots els públics» d’aquests continguts, amb la intenció d’arribar a «tothom que tingui curiositat, però que potser li fa una mica de respecte llegir un llibre d’història de la música».
Amb tot, el seu objectiu és continuar divulgant aquest llibre i preparar l’arribada del segon volum, centrat en la música d’entreteniment del segle XIX a Eivissa, i que, segons avança, «serà molt divertit, perquè hi ha moltes anècdotes i històries molt curioses», de les quals en farà un tast en la conferència de divendres.
El llibre ‘La Música a Eivissa: dels rituals púnics al segle XVIII’ és el primer tom d’un ambiciós projecte investigador que pretén recopilar totes les notícies sobre música a la nostra illa, posant-les en context i amb un tractament rigorós, amb la intenció de convertir-se en una obra de referència sobre aquesta matèria. El primer volum i el segon, que sortirà a la llum pròximament, estan editats per Balàfia Postals.
.
.
.
#clubnauticoibiza #culturaibiza #eivissacultural #presentacionlibro #presentacioneditorialibiza #Conferenciaibiza #balafiapostals